Un vigilant de seguretat, agredit en l’Estació del Tren de Marratxí després de demanar a una jove que es posés la mascareta

791

Segons ha relatat el mateix Fermín al periòdic Última Hora, diumenge passat, entorn de les 17 hores, es trobava realitzant labors de vigilància i control en l’estació de Marratxí quan va detectar que una jove que anava en companyia de la seva parella pretenia accedir al tren sense utilitzar la pertinent mascareta obligatòria en el transport públic.

La jove, d’uns 24 anys, es va dirigir al vigilant de molt males maneres mentre li deia: “Jo he pagat el meu bitllet i per (**) que em pujo al tren”. Davant la negativa del personal de seguretat i l’amenaça de sol·licitar la presència de la Guàrdia Civil, la seva parella, un jove d’uns 25 anys, 1.87 d’altura i bastant corpulent, es va abalançar sobre Fermín i va començar a propinar-li cops. “Em vaig sentir molt impotent. Tenia a la nina que per l’esquena em colpejava i a la seva parella per davant llançant-me puntades i cops de puny. Aquest jove és clar que tenia coneixements d’arts marcials. En un moment donat, quan estava en el sòl de genolls, em van aconseguir llevar la defensa (porra) i em van assestar fins a 15 cops. Vaig acabar a l’hospital”, comenta Fermín.

El vigilant, que ja ha interposat denúncia, es troba de baixa en aquests moments. No hi ha detinguts encara encara que l’agressió va ser recollida per les càmeres de seguretat de l’estació i ja estan a la disposició de la Guàrdia Civil.