L’esport marratxiner s’atura per l’Estat d’Alarma

631

Igual que moltes altres activitats, també els clubs i entitats esportives de Marratxí han deixat de competir a causa de les mesures de prevenció de contagi del coronavirus. No hi ha en aquest sentit cap excepció a la regla, de manera que tots els clubs del municipi han cessat l’activitat competitiva: parlam dels clubs de futbol, de bàsquet, de voleibol, d’handbol, de gimnàstica, de patinatge i altres.

Així mateix, per respectar els postulats de l’estat d’alarma a fi i efecte de no contribuir a la propagació del coronavirus, els clubs tampoc no entrenen a les respectives instal·lacions, com sí que fan en condicions normals. En aquest sentit, i com fan molts de clubs professionals, el que han fet diversos clubs de Marratxí és traslladar als seus jugadors i jugadores pautes d’entrenament personal per poder fer cadascú a ca seva.

Per pròpia iniciativa, els clubs han respectat des del primer moment les disposicions de l’estat d’alarma. En tot cas, i per evitar qualsevol tipus de dubte, des de la regidoria d’Esports, el titular del departament, Daniel Mas, els ha enviat una notificació informant-los de la suspensió de tota activitat esportiva que no sigui individual i al domicili de cada esportista.