Riures i emoció amb ‘Smiley, una història d’amor’

686

Les festes de Sant Marçal continuen avui dijous, 25, amb la companyia El Sommni Produccions que puja a escena una comèdia protagonitzada per Héctor Seoane i Joan Toni Sunyer.

La cita tindrà lloc aquesta nit, a les 22 hores, en el Camp de Futbol de Ca Gaspar (Es Pla de Na Tesa). De nou, la reserva d’entrades ha de fer-se prèviament ja que hi ha aforament limitat motivat per la crisi del coronavirus.

‘Smiley, una història d’amor’, mostra amb humor les pors als quals s’enfronten dos joves totalment diferents quan s’enamoren: Alex i Biel, però saben que els uneix el fil de la complicitat i les seves contradiccions, encara que semblin insalvables, sempre se superessin per l’amor. Aquesta comèdia romàntica també explora com han canviat la nostra vida les noves tecnologies com el WhatsApp i els iPhones, alhora que dissecciona amb precisió les contradiccions de les relacions afectives.

Demà divendres, el programa de festejos contínua amb la Gimcana fotogràfica amb bicicleta (a les 18 hores) i el concert de la Orquestra de Cambra de Mallorca, a l’Església de Sant Marçal (20 hores).