Andrea Torres, Sofía Llinas, Tinons Munar y Hugo Marzo formaran part dels equips nacionals sub-17/sub-16 de la Federació Espanyola de Voleibol al torneig internacional WEVZA, que se disputarà a Itàlia entre el 31 de març i el 4 d’abril. Aquest torneig és la primera fase per obtenir una plaça en el Campionat d’Europa.

Andrea Torres i Sofia LLinás es varen iniciar al Club Voleibol Pòrtol. De la mà del tècnic Andrés Torres, aquestes jugadores varen donar les seves primeres pases i actualment es troben a la categoria cadete amb el mateix Andrés Torres com entrenador. D’altra banda, Tinons Munar, integrant també de l’equip cadet de el Club Voleibol Pòrtol, a diferència de les seves companyes, va començar en l’equip de Sant Josep Obrer, els seus passos van seguir amb el club de voleibol La Salle, va tenir el seu moment internacional a la Xina al Club Aksil i a la seva tornada va seguir desenvolupant-se com jugadora al Club Voleibol Cide fins a la temporada 2020/21 des de la qual milita al CV Pòrtol.

Les tres jugadores formen part de el Centre d’Alt Rendiment de les Illes Balears en la modalitat de voleibol dirigit pel tècnic Ernesto Rodríguez. Centre d’on han sortit diverses jugadores de gran nivell, les quals moltes d’elles es troben actualment competint en lligues professionals.

A la secció masculina ens trobem amb el jugador Hugo Març, que va començar amb 8 anys en els equips base del Club Voleibol Pòrtol i aquesta serà la vuitena temporada que el marratxiner defensa l’escut del club. Es tracta d’un jugador molt estimat així com icònic de l’equip.


El Club Voleibol Pòrtol es mostra “orgullós” dels èxits i projecció dels seus jugadors. En el club remarquen que tant el Club Voleibol Pòrtol com el Centre de Tecnificació d’Alt Rendiment de les Illes Balears estan “de màxima enhorabona després de rebre està increïble notícia, fruit de l’esforç dels propis esportistes juntament amb el treball i la constància de les entitats i de les persones que els han acompanyat fins a la data”.