Les obres de la Biennal Internacional de Ceràmica de Marratxí (BICMA) es poden visitar a un tour virtual

315

La mostra, que es va inaugurar el passat 7 de març, es va haver de suspendre pel decret de l’estat d’alarma

Des d’avui, coincidint amb el Dia Internacional dels Museus, es pot visitar de manera virtual la Biennal Internacional de Ceràmica de Marratxí (BICMA), una mostra que es va inaugurar el passat 7 de març i que va haver de cancel·lar-se a causa del decret de l’estat d’alarma.

Tots els interessats a recórrer de manera virtual el Museu del Fang i gaudir de les obres seleccionades el poden fer accedint a la página: bicma.marratxi.es

Recordar que aquesta edició de la Biennal no va ser concebuda com un concurs, sinó que un comitè seleccionador va triar a 13 artistes convidats, donant prioritat al criteri de qualitat. Es tracta d’artistes de Mallorca, de la resta d’Espanya i també de l’estranger, en concret de Polònia, Suècia i el Japó. El comitè seleccionador el van integrar els ceramistes Toni Vich i Joan Pere Català, Margalida Escales i Maria Ramis i l’artista plàstic Biel March.

La relació completa dels artistes participants en aquesta edició de la BICMA és la següent: Lluís Castaldo (Sóller), Jaume Roig (Felanitx), Dora Good (Deià), Ramon Fort i Joan Serra (Catalunya), Rafaela Pareja (València), Alfonso d’Ors i Miguel Ángel Gil (Aragó), Maria Oriza (Madrid), Maria Kristoferson (Suècia), Mónica Patuszynska (Polònia) i Shozo Michikawa i Mami Kato (el Japó).