L’Ajuntament de Marratxí ha guardat un minut de silenci per condemnar la violència masclista en el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Contra la Dona. A les 12 del migdia, l’equip de govern i els treballadors i treballadores del Consistori s’han congregat a la plaça de l’Ajuntament i a altres oficines municipals per expressar la seva repulsa a aquesta xacra social.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha llegit un manifest per rebutjar qualsevol tipus de violència exercida contra les dones,
tant en sentit físic com psicològic, a més de l’econòmic i el moral. El batle de Marratxí ha destacat que les dades de dones assassinades per violència masclista són “esgarrifoses” al igual que les dades que denuncien que pateixen violència per les seves parelles i exparelles. Cabot ha lamentat que les Illes siguin cada any la comunitat amb la taxa de denúncies més elevada i la comunitat amb més incidència per violència de gènere. A més, ha instat els marratxiners a ser protectors i a estar atents a les necessitats de les dones del nostre poble perquè és un compromís “ineludible”.