L’Ajuntament de Marratxí guarda un minut de silenci per condemnar la violència masclista amb motiu del 25N

160

L’Ajuntament de Marratxí ha guardat un minut de silenci per condemnar la violència masclista en el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Contra la Dona. A les 12 del migdia, l’equip de govern i els treballadors i treballadores del Consistori s’han congregat a la plaça de l’Ajuntament i a altres oficines municipals per expressar la seva repulsa a aquesta xacra social.

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha llegit un manifest per rebutjar qualsevol tipus de violència exercida contra les dones,
tant en sentit físic com psicològic, a més de l’econòmic i el moral. El batle de Marratxí ha destacat que les dades de dones assassinades per violència masclista són “esgarrifoses” al igual que les dades que denuncien que pateixen violència per les seves parelles i exparelles. Cabot ha lamentat que les Illes siguin cada any la comunitat amb la taxa de denúncies més elevada i la comunitat amb més incidència per violència de gènere. A més, ha instat els marratxiners a ser protectors i a estar atents a les necessitats de les dones del nostre poble perquè és un compromís “ineludible”.