L’Ajuntament de Marratxí actualitza l’app municipal per integrar diferents serveis a la ciutadania

682

L’Ajuntament de Marratxí ha activat una nova versió de l’app municipal ‘Marratxí’ que unifica tots els serveis municipals mòbils que fins ara estaven distribuïts en diferents gestors com la pàgina web o l’app ‘Línia Verda’. A partir d’ara els ciutadans de Marratxí podran rebre informació i realitzar consultes o notificar incidències amb l’app municipal de forma senzilla des del seu mòbil i sense necessitat de davallar-se aplicacions externes addicionals.

La nova aplicació municipal, que s’ofereix en català i en castellà, s’emmarca dins l’estratègia de comunicació de l’Ajuntament de Marratxí i pretén agilitar les consultes dels marratxiners amb el consistori. L’actualització de l’app contempla entre d’altres millores la integració del servei de ‘Línia Verda’ que permetrà comunicar-se amb el consistori des d’un sol canal mòbil. L’app municipal conviurà durant el mes de novembre amb l’antiga app ‘Línia Verda’ i aquesta darrera deixarà de funcionar a partir de l’1 de desembre.

A l’app ‘Marratxí’, els usuaris podran notificar incidències, comunicar-se amb l’Ajuntament, consultar l’agenda d’esdeveniments o consultar telèfons d’interès de tots els serveis municipals com centres de salut, centre de dia, biblioteques, ajuntament, centre d’exposicions, etc. També es pot consultar la informació dels horaris dels mitjans de transport públic i privat que operen a Marratxí, a més d’informació d’interès sobre els mercats del municipi, les associacions culturals, esportives, de gent gran, de veïnats, etc.

Per instal·lar la nova aplicació els usuaris que tinguin l’antiga app de Marratxí hauran d’eliminar-la i descarregar la nova. Els nous usuaris simplement hauran de davallar-se l’app Marratxí des de Google Play o des de l’App Store.