La residència Ses Ones d’ASPACE rep ancians positius de COVID-19 d’altres centres de l’illa

204

La residència Ses Ones que la Fundació Aspace Illes Balears es disposava a obrir ja mateix a Marratxí ha anticipat la seva obertura i ho ha fet per rebre-hi i atendre-hi les persones majors infectades de COVID-19 i fins ara ingressades en altres residències de l’illa, gràcies a un acord en aquest sentit amb el Govern de les Illes Balears.

El gerent de la Fundació, Jesús Hernando, explica que, veient la situació de necessitat que es viu a tot Espanya per mor del coronavirus, l’entitat es va brindar tant al Govern com al Consell de Mallorca per oferir-se a col·laborar.

Així, els contactes varen fructificar amb molta celeritat, de manera que avui mateix ja arribaran a la nova residència de Ses Ones, amb capacitat per a 18 places, els primers malalts majors contagiats del COVID-19. “Ens sentim molt contents i orgullosos d’aportar el nostre granet d’arena en aquesta situació. I he de dir que tant les famílies de les persones discapacitades que tenim en un edifici annex com també per part de tots els professionals que atenen aquestes persones han tengut màxima predisposició i voluntat de col·laborar”, comenta Hernando.

D’aquesta manera, la Fundació i la Conselleria d’Afers Socials i Esports, a través de la Fundació d’Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l’Autonomia Personal de les Balears, que és qui contracta el personal que atendrà els pacients de coronavirus de la residència, s’han compromès a extremar al màxim les mesures de prevenció i a evitar tot contacte entre els dos recintes.