L’hispanocubà Julio Fis, nou entrenador del MITourA Handbol Marratxí, ha estat presentat aquests dijous a a les oficines centrals de Engel & Volkers Mallorca Central, a Santa Maria, on ha expressat que “un aspecte important serà la promoció del handbol a Marratxí i a altres municipsi propers per continuar generant una base sòlida, que el converteixi en referent aquest esport a les Balears i, perquè no, a nivell nacional”.

El vicepresident del club, Sebas Amengual, i el també membre de la directiva Pedro Samuel Salvador han posat juntament a Julio Fis durant la presentació del nou míster del MITourA Handbol Marratxí, i Maya Deutsch, d’Engel & Volkers, de l’oficina patrocinadora premium del club.

El nou entrenador de l’equip de primera nacional, s’uneix a la disciplina tècnica per donar major continuïtat de la feina realitzada des de la base en les categories superiors de club, incorporant també un nou coordinador de base per a treballar des de la categoria prebenjamí de 5- 6 anys fins cadets de manera que millor aspectes tècnics i donar continuïtat en categoria juvenil al treball de l’entitat.

El hispanocubà, ex internacional amb la selecció espanyola i un extens currículum esportiu, s’ha mostrat “satisfet” durant la seva presentació, i, malgrat que només duu dues setamnes a l’illa, va coneixent el club, la plantilla del primer equip i l’estructura esportiva per aportar més qualitat organitzativa.

Julio Fis ha explicat que fa feina “colze amb colxe amb la direcció esportiva o el cos tècnic en la pretemporada, que començarà pressumiblement el 9 d’agost”. Fis ha explicat que “cal fer feina per continuar creixent de forma sòlida i tenir l’equip el millor classificat possible”.

La primera oportunitat per veure l’equip de primera nacional serà durant la IV edició del torneig Siurell que es jugarà el primer cap de setmana de setembre, a on s’intentarà que hi participin equips d’alt nivell competititiu, han assegurat fonts del club marratxiner.

Julio Fis, que va ser una gran golejador com a lateral esquerre, serà el primer entrenador de l’equip marratxiner acompanyat com a número dos per Gerard Mwanjele, primer entrenador des del mes de gener de 2021 fins ara. Mwanjele va ser el màxim responsable de l’exitosa temporada del club marratxiner, a qui va imprimir un alt nivell competitiu amb uns excel·lents resultats.

Ara el MITourA Handbol Marratxiner aposta per Fis per “sumar forces i continuar amb la línea ascendent de l’equip de les darreres temporades”. Fins ara Julio Fis entrenava a Ciudad Real en el BM. Alarcos. Fis també serà el màxim responsable de la coordinació tècnica de l’equi filial i juvenil i per donar continuitat i integritat a la feina tècnica de l’entitat. El primer partit de la temporada de Julio Fis serà el pròxim 26 de setembre en el derbi contra la Peña deportiva Sta. Eulàlia a Eïvissa.