Escola d’adults de Marratxí: aprendre i formar-se per a tota la vida

1060

Des de fa més de deu anys, l’Escola d’Adults de Marratxí ofereix a tots els interessats ​​a ampliar els seus coneixements un gran ventall de possibilitats: idiomes, informàtica, fotografia… es tracta d’una sèrie de cursos dirigits especialment a persones majors d’edat que volen millorar seu currículum professional.

Aquests cursos s’imparteixen en l’IES Marratxí i en el centre La Balanguera solen durar unes 50 hores, costen entorn de 60 euros i el nivell de qualificació per a poder accedir a ells dependrà de cada curs concret. A més, l’Escola d’Adults de Marratxí també ofereix cursos de formació reglada que es realitzen en períodes molt més curts.

Des del passat 7 de setembre està obert el termini de matriculació. I a partir d’octubre començaran ja a impartir-se alguns d’ells com a idiomes, fotografia i informàtica, així com la preparació per a les proves d’accés als cicles formatius de Grau Superior i per a la Universitat, per a majors de 25 i 45 anys, i el títol de graduat en ESO.

Com a novetat per al curs 2020-21, des de l’Escola d’Adults s’ofereixen dos nous idiomes, xinès i rus. A més, es tornen a impartir tres cursos monogràfics de fotografia que no van poder dur-se a terme pel confinament: ‘La naturalesa com a font d’inspiració’, ‘Blanco i negre’ i ‘Gestió d’arxiu i retoc amb Lightroom’.

Cal recordar que en tots els cursos es compliran les normes sanitàries i les mesures per a evitar la propagació del coronavirus.

Per a qualsevol dubte, es pot cridar també al telèfon d’Educació, 971 60 70 80 i consultar la pàgina web: escolaadults.marratxi.es.

*La imatge que acompanya la notícia és d’arxiu.