El Sispal Handbol Marratxí torna a la competició contra La Peña El Capricho

425

El Sispal Handbol Marratxí torna a la competició després de l’aturada obligatòria por el Covid-19. Després d’ajornar-se els partits contra BM Benidorm i BM Algemesí, que pressumiblemente es jugaran en desembre.

El confinament de la plantilla i el cos tècnic durant 10 dies per diversos positius en l’equip no ha minvat les ganes de retrobar-se amb l’afició aquest diumenge a les 12 del migdia en el poliesportiu La Salle de Pont d’Inca al partit corresponent a la novena jornada que enfrontarà al Sispal Handbol Marratxí en el derby insular a la Peña Deportiva El Capricho.

L’equip mallorquí haurà d’emprar-se a fons per no notar la inactivitat de l’última setmana i la falta de ritme al no jugar els dos últims partits per afrontar un dur partit davant l’equip eivissenc que pretén rescabalar-se de la dura derrota de la jornada anterior davant el líder del grup E de la primera nacional, Agustins d’Alacant. Una Penya que ha demostrat un bon nivell competitiu malgrat el recent ascens guanyant al BM. Benidorm i empatant contra Port Sagunt. Tots dos equips estan molt necessitats de punts, arriben a aquesta jornada en igualtat, tot i que el Sispal ha disputat dos partits menys.

Durant la pretemporada els dos equips es van enfrontar en dos ocasions, amb victòries per a l’equip mallorquí, molt lluny de l’actual situació amb reforços en l’esquadra eivissenca i la situació per la qual passa l’equip marratxiner per la inactivitat i les baixes arrossegades des de l’inici de temporada.

Serà una trobada molt disputada amb gust de derbi insular en què tots dos equips lluitran per endur-se els dos punts i sortir de la part baixa de la taula de classificació. Per la seva part, l’equip filial de segona nacional, jugarà dissabte a les 20h el partit que l’enfronta al Secar de la Real al poliesportiu de Secar, dos equips que encara estan invictes en la cinquena jornada de lliga autonòmica