Va ser el partit somniat. Davant la seva afició, després d’un any d’aformaents reduïts, i amb una victòria contundent. El Sispal Handbol Marratxí es va imposar per 33-25 al FC Cartagena. Des del principi no va donar cap opció als murcians amb un defensa 6-0 molt sòlida.

Al descans el Sispal guanyava per 19-7, una comoditat que va fer que entrassin en escena jugadors de la cantera marratxinera com Alejandro Tomás Cabezuelo, Carlos Torres i Sergio Sánchez. Finalment el partit va acabar amb un 33-25, la qual cosa deixa al Sispal onzè amb 22 punts.

Un darrer partit que va ser una festa. El públic va animar l’equip durant tot l’encontre i les autoritats van aprofitar per felicitar els artífexs d’una temporada magnífica. El director general d’Esports del Govern, Carles Gonyalons, la directora general del Consell, Marga Portells, i el regidor d’Esports de Marratxí, Daniel Mas, acompanyaren l’equip.

El fi de festa contrasta amb la situació de l’equip al mes de gener, quan eren cuers amb tres punts. El canvi d’entrenador i l’aribada de Gerard Mwanjele van ser un punt d’inflexió. A partir de llavors, l’equip va aconseguir nou victòries i un empat, per aaconseguir 22 punts i l’onzena posició empatats amb el dècim.

Ara és el torn de gaudir de l’èxit i de pensar en la pròxima temporada per aconseguir un equip que més sòlid en totes les línies, sense perdre el gen competitiu, l’amor propi i la intensitat que l’ha imprès el tècnic Gerard Mwanjele.