El cicle de ‘Cultura a la Fresca’ tanca amb gran participació de públic cada dissabte d’agost

550

La sisena edició de ‘Cultura a la Fresca’ es va tancar el passat dissabte, 29 d’agost, amb l’espectacle de música clàssica contemporània Totes les tecles de Samper, amb Tomeu Moll-Mas, i que va celebrar-se al jardí del Museu del Fang de sa Cabaneta. Va ser la cinquena de les cinc actuacions programades, una per cada dissabte del mes d’agost, en distints carrers i places del municipi.

Prop de 300 persones van gaudir d’algunes de aquestes actuacions programades que, amb motiu de la pandèmia del coronavirus van anar amb reserva de plaça i aforament limitat. Així, es van respectar totes les mesures de prevenció i distància personal.

El cicle d’enguany de ‘Cultura a la Fresca’ es va iniciar el dia 1 d’agost, amb un combat de gloses a càrrec de Glossadors de Mallorca, que es va celebrar al pati exterior de Ca ses Monges, a es Pla de na Tesa. El següent dissabte, dia 8, va ser el torn del concert tribut a Joaquín Sabina i Joan Manel Serrat, 2 pájaros a tiro, que va tindre lloc a lapista exterior del Poliesportiu municipal d’es Figueral. Cent persones varen gaudir d’aquest concert.  

La tercera cita va ser la representació de l’obra Microteatre per cites a es Campet de sa Cabaneta. Ja el dia 22 va ser el torn dels més petits de la casa amb En Joan des Fabiolet, al Parc municipal de Cas Capità. I, finalment, dissabte 29 amb el concert de música.