El ceramista Pere Coll dissenya part de la nova vaixella de la cocteleria palmesana Chapeau

1366

Part dels gots i les copes de la nova carta de l’establiment són obra del mestre artesà de Pòrtol.

Sota el nom de ‘Paisatges de Mallorca’, l’equip de la cocteleria palmesana Chapeau 1987 ha desenvolupat una nova carta de còctels en el qual rendeix tribut al producte local. Per a aconseguir un resultat rodó han comptat amb els vidrieros artesans de Lafiore i amb el terrissaire de Pòrtol, Pere Coll, que han dissenyat part dels gots i copes d’aquesta nova carta que recorre la mar, el pla i la muntanya a través de 12 còctels fotografíados per Nando Esteva i publicats en @lacartadechapeau.

Si l’illa és mar, Pere Coll ha pensat en una peça de ceràmica feta a mà en el qual el tacte s’assembla a la sorra de la platja entre els dits. En aquesta se serveix el Laid on the beach, un còctel refrescant i tropical.

‘Laid on the beach’ Foto: Nando Esteva

Si l’illa és terra, Coll aposta per una peça en color pallós. En ella se serveix Son Mut, amb una recepta que fa gust de figa i pal.

‘Son Mut’ Foto: Nando Esteva

Si l’illa és muntanya, el tacte és de pedra, i això dóna lloc a una peça totalment artesana del de Pòrtol i en el qual es degusta el Somera de Tramuntana.

‘Somera de Tramuntana’ Foto: Nando Esteva

El resultat d’aquesta col·laboració és una suma de talents que uneix passió, creativitat, ofici, tècnica i producte sense artificis.