Demà diumenge se celebra el dia de l’Orgull LGTBI. Així que, des del departament d’Igualtat del Ajuntament de Marratxí, s’ha organitzat per a la tarda d’avui (17 hores) una xerrada a través de zoom i que es podrà seguir en directe en el nostre canal de Facebook, amb l’associació Chrysallis Balears.
En ella participaran Raquel Tapias, treballadora social de Marratxí Social; Carmen Alberto Fuentes, presidenta de l’associació i mamà d’una nena trans que va realitzar el trànsit en l’adolescència. També, Inés Machado, secretària de Chrysallis Balears i mamà d’una nena que va realitzar el trànsit als sis anys.
A continuació, en el Espai Jove de Es Pont d’Inca, es projectarà la cinta 120 pulsacions per minuts. Després hi haurà un debat i exposició fotogràfica de la mà de Laura Esteva.

Per a finalitzar aquesta intensa jornada, se celebrarà el Concert Jove amb Xanguito. Serà a les 22 hores en el camp municipal de futbol de Son Caulelles, en Pòrtol i les entrades -400- ja estan esgotades.

Volem recordar que cal mantenir les distàncies de seguretat i respectar en tot moment les indicacions de l’organització.