cof

El Sispal Handbol Marratxí afronta un cap de setmana decisiu amb dos partits a la província d’Alacant. Dissabte juga a les 18:30 hores contra Agustinos d’Alacant, líder de la categoria, i que représn la competició després d’un confinament i dues setmanes sense disputar per contagis per la Covid-19 al seu planter. I diumenge a les 11:45 hores s’enfronta al BM Benidorm, en partit ajornat de la jornada 7.

El club d’Alacant, Agustinos, es el líder indiscutible del grup i, a més, fa un joc de molta qualitat, brillant tant en defensa com en atac. Dirigits per l’entrenador Carlos Ignacio Pérez Salort compten en les seves files amb Álvaro Cabanas, nominat com al millor extrem dret de la passada temporada en la lliga ASOBAL. Un jugador excepcional que ha marcat més de 1.000 gols al llarg de la seva carrera mamb equips com Ademar León, Huesca, Granollers i Benidorm. Només enguany ja ha marcat 54 gols i és el màxim golejador del seu equip.

I diumenge el Sispal s’enfrontarà a un rival directe, el BM. Benidorm, que només té un punt més que els mallorquins al grup E de la primera divisió. Els alacantins arribaran també de jugar un partit ajornat dissabte front al UCAM Balonmano Murcia. El partit contra el BM. Benidorm serà clau per a la moral i per a la classificació. Si els mallorquins guanyen abandonarien la cua de la tabla i donarien una passa important en el camí per mantenir la categoria.