Balears rebrà 22,9 milions d’euros per executar polítiques actives d’ocupació

207

Balears rebrà 22.900.000 d’euros per executar polítiques actives d’ocupació durant tot 2020. Així ho va anunciar ahir dimecres la ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, al conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern, Iago Negueruela, durant la reunió via telemàtica que va mantenir amb totes les comunitats autònomes amb motiu de la celebració de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

Aquest és un dels principals compromisos adquirits en el marc de la primera Conferència Sectorial que es realitza des de la crisi sanitària desencadenada pel COVID-19.

Aquests 22.900.000 d’euros que s’ha acordat distribuir suposen una primera part del total dels fons que seran lliurats finalment a Balears. Paral·lelament, s’ha creat un grup de treball que pugui determinar quants recursos es necessiten i comprovar si seran suficients les quantitats que estaran disponibles provinents de la quota de formació professional per a l’ocupació que paguen els treballadors, amb l’objectiu de seva distribució.