Alberto Rodríguez Tarongí, nou Cap de Policia local de Marratxí

  820

  El batle de Marratxí, Miquel Cabot, mitjançant Decret de l’Alcaldia de data 1 d’octubre de 2020 ha nomenat Jesús Alberto Rodríguez Tarongí com a Cap del cos de la Policia Local de l’Ajuntament de Marratxí. Rodríguez Taronjí, de 48 anys i veïnat de Marratxí, és subinspector del Cos Nacional de Policia. Ha estat nomenat en comissió de serveis pel termini d’un any.

  Rodríguez Tarongí, que té plaça en propietat a la Policia Local de Marratxí, va fer feina a aquest cos entre els anys 2001 i 2003. Posteriorment va ingressar a la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional a Palma i, ja com a subinspector, va ser destinat durant un any a Maó i posterioment a Manacor. “He vist diferents formes de fer feina i crec que em poden servir per fer millores a la Policia Local de Marratxí”, ha assenyalat.

  Rodríguez Tarongí ha destacat que es va decidir a donar la passa pel gran suport que va trobar entre els companys i ha destacat que fins ara s’ha fet molt bona feina i que hi ha un cos policial amb gent “molt vàlida”.

  Rodríguez Tarongí ha anunciat que a finals d’any s’ampliarà la plantilla amb dos funcionaris més i es crearan quatre places d’oficials. En aquesta nova etapa es potenciarà la policia de barri “perquè és un servei en contacte directe amb el ciutadà per rebre les seves queixes i inquietuts, més d’una eina per rebre molta informació i per complir amb la nostra funció de servei públic a”.També s’ampliarà la unitat de Medi Ambient amb un mínim de dos agents més per reforçar el servei.

  Per la seva banda, Pedro López, regidor de Seguretat Ciutadana, ha desitjat “éxits al nou cap de Policia Local i que la seva estada sigui llarga perquè será la prova de que és beneficiosa per la comunitat i pel benestar dels ciutadans”. López també ha agraït la feina desenvolupada per l’anterior Cap de Policia Local, Miquel Àngel Pascual, i ha subratllat el seu paper com a embrió d’algunes de les noves reformes.