Xisca Gomila, alumna del CEIP Nova Cabana, ha estat la guanyadora del concurs del cartell de la Rua de Marratxí d’enguany

367

Xisca Gomila, alumna de sisè de Primària del CEIP Nova Cabana, ha estat la guanyadora del concurs del cartell de la Rua de Marratxí d’enguany. El veredicte del Jurat es va fer públic ahir vespre al local de Ca Ses Monges del Pla de na Tesa. La segona classificada va ser Lucía Viñas, també de CEIP Nova Cabana.

Els integrants del Jurat (el batle, Miquel Cabot; el regidor de Cultura, Josep Ramis; la regidora d’Educació, Aina Amengual, un representant de cada un dels nous col·legis participants i Rafel Lupiáñez, de l’empresa col·laboradora Label Inf) es varen encarregar de lliurar un siurell com a primer als 18 primers classificats.Aquestes són les obres que romanen exposades a Ca Ses Monges.

S’ha de recordar, d’altra banda, que una de les novetats de la Rua d’enguany és que se celebrarà en dissabte, el dia 15 de febrer, i no en diumenge, com havia succeït els darrers anys. Les comparses interessades a participar-hi poden tramitar les  inscripcions a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, al telèfon 971 79 76 24, fins dimecres dia 12 del mateix mes.