Victòria balsàmica del MITourA Handbol Marratxí davant el BM. Torrevella

361

El MITourA Handbol Marratxí ha agafat aire aquest cap de setmana en vèncer el BM. Torrevella per 30-22 al poliesportiu La Salle del Pont d’Inca. L’equip mallorquí va controlar des del principi el partit desplegant un gran joc defensiu davant els tres-cents aficionats congregats al poliesportiu.

Des de l’inici del partit, el joc defensiu del MITourA va frenar els llançaments del rival que intentava marca sense èxit. L’equip local, més encertat en la porteria contrària que partits anteriors, anava sumant gols en el marcador. En el minut 20 de partit el marcador reflectia un contundent 11-4 que donava més confiança als jugadors i al cos tècnic per a afrontar aquest decisiu partit després de cinc jornades perdent.

Al descans es va arribar amb un contundent 17-5. Una gran diferència que reflectia l’excel·lent joc defensiu de Marratxí i la contundència en atac. En la segona meitat, es va mantenir la mateixa dinàmica. En el minut 40, el lluminós mostrava un 23-10 que va facilitar l’entrada de més jugadors en la dinàmica de partit i va permetre els jugadors de Julio Fis respirar i gaudir d’un partit on van estar a un alt nivell competitiu i de joc.

La comoditat en el marcador va permetre en els minuts finals el debut del porter canterano del MITourA Handbol Marratxí, Marc Sampol, per a posar la cirereta a un gran partit que va fer gaudir els aficionats d’un partit extraordinari.

Els encerts en atac, la sòlida defensa i el menor nombre de precipitacions que en partits anteriors van fer canvia de dalt a baix tant en el joc com en el marcador. Els marratxiners sumen dos punts que suposen un punt d’inflexió en una trajectòria pèssima i l’equip i l’entrenador fan un alè que els dóna confiança per als pròxims partits.

La pròxima setmana l’equip viatja a València per enfrontar-se al CB. Mislata, colíder amb 16 punts, vuit més que el MITourA que és dotzè amb vuit punts.