‘Urbanfest’ premiarà les millors actuacions de cultura urbana en ‘streaming’

484

Amb la finalitat de mantenir l’activitat durant l’estat d’alarma, l’organització de ‘Txifest’ ha posat en marxa ‘Urbanfest Marratxí’, una nova edició d’aquest festival, en format streaming i que inclou disciplines de l’art i l’esport com ara les batalles de ball, les batalles de rimes improvisades, concursos de graffiti, roller, scooter, skate o dj’s, entre d’altres al·licients. Els participants podran demostrar les seves habilitats en cada una de les disciplines i es repartiran premis als millors.

Cal recordar que ‘Txifest’ va néixer a Marratxí com a iniciativa d’oci, cultura i festa amb la finalitat de promocionar l’oci saludable entre el jovent del municipi impulsat per l’àrea de Serveis Socials i la de Joventut d’aquest ajuntament en el marc de la Taula del Pla de Drogues i altres addiccions.

Les activitats que es duen a terme surten de propostes dels mateixos joves i fins ara s’han organitzat gimcanes esportives, tallers de ball, tornejos esportius i scape rooms, entre d’altres activitats. L’acollida a aquesta iniciativa ha estat molt bona per part dels joves, amb una gran participació i la finalitat de l’Ajuntament és que els mateixos joves es converteixin en agents actius i dinamitzadors dels propers festivals ‘Txifest’.  

Més informació i bases del concurs ‘Urbanfest’ a txifest.marratxi.es.