Una cinquantena de menors amb dificultats econòmiques rebran reforç escolar de primària durant l’estiu

667

Aquest reforç es fa habitualment durant el curs escolar, però la situació del Covid-19 ha fet que enguany es dugui a terme als mesos d’estiu. Els grups de reforç s’inicien aquest dilluns dia 6 i estan adreçats a infants que ja són usuaris dels serveis socials municipals.

L’Ajuntament de Marratxí va iniciar aquest dilluns dia 6 de juliol les classes de reforç escolar impulsades per l’Àrea de Serveis Socials d’aquest consistori.

Les classes de reforç estan adreçades a nins i nines de tot Marratxí que estan cursant primària i es duran a terme durant els dos mesos d’estiu, al llarg de 2 dies a la setmana. Els nuclis de Pòrtol i Pla de na Tesa són els llocs on es realitzaran aquestes activitats, que altres anys s’han dut a terme durant el curs escolar, però enguany no ha estat possible a causa de la pandèmia del Covid-19.

En base a altres edicions d’aquesta iniciativa, les previsions de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Marratxí són d’un abast aproximat de 50 nins i nines, que podran accedir de franc a aquestes classes.

Per tal de complir amb la normativa de la “nova normalitat”, enguany els grups seran especialment reduïts, organitzant classes amb un aforament de nins i nines que inclourà nomes a cinc escolars per aula.

Cal assenyalar que els infants usuaris d’aquest servei municipal ja estan inscrits a l’Àrea de Serveis Socials d’aquest ajuntament i no estan inscrits al programa de reforç escolar per part de la Conselleria d’Educació.

Totes les classes programades per a aquest nou cicle de reforç escolar per a primària seran impartides per mestres titulats.