El MITourA Handbol Marratxí ha desaprofitat un avantatge de cinc gols en la segona meitat i ha caigut derrotat 22-19 contra el Leganés. L’equip de Julio Fis encadena tres derrotes consecutives a causa d’errors en atac i manca de seguretat en llançaments fàcils i en contratacs un contra un amb el porter rival.

Així i tot, l’equip es va anar al descans amb un mínim avantatge 10-11, malgrat anar a remolc durant la primera part. En la segona meitat el començament esperançador amb errors de Leganés que va saber aprofitar Marratxí, semblava que podria aconseguir una victòria, sobretot quan es va posar per davant amb diferència de fins a 5 gols (11-16), gràcies a l’entrada de Guille Carranza, que al costat de Nico va proporcionar frescor en atac i contundència en defensa.

Però aquesta renda va ser malbaratada per l’equip de Julio Fis, que van estar quinze llargs minuts sense marcar un sol gol. Els errors continus en llançaments a porta i les pèrdues de pilota van deixar el marcador en 22-19. Un partit que reflecteix la irregularitat dels marratxiners, capaços de posar-se cinc gols per davant i poc després no marcar durant quinze minuts.

Julio Fis té molta feina al davant per tal d’aconseguir un bloc segur i contundent que jugui amb intensitat durant tot el partit i no tan sols a ratxes. També els jugadors han d’aconseguir tornar a la senda de l’efectivitat i tractar de no malbaratar tants de contraatacs i de penals, ocasions que una rere altra han fet perdre molt de punts.

La pròxima jornada els marratxiners jugaran a casa davant el BM. Benidorm, actual líder la competició. El MITourA tractarà de tornar a sumar punts i d’escalar en la classificació. Actualment són dècims amb 6 punts, cinc punts menys que el BM. Benidorm, actual colíder.

.