Sonrisa Médica rep una ajuda de 5.500 euros de l’Ajuntament de Marratxí

    255

    El batle de Marratxí, Miquel Cabot; la regidora de Serveis Socials, Aina Amengual i la gerent de l’associació Sonrisa Médica, Marta Barrio, han signat l’acord pel qual l’Ajuntament concedeix una subvenció de 5.500 euros a aquesta entitat amb l’objectiu de donar suport econòmic al programa que ofereix Sonrisa Médica així com a les despeses generades per dur a terme la seva tasca social.

    Sonrisa Médica és una associació sense ànim de lucre que té per l’objecte social transformar l’entorn sanitari mitjançant l’humor, la música, la màgia i el somriure, mobilitzant les emocions i alliberant tensions dels pacients, familiars, i acompanyants, aconseguint que l’art i l’humor formin part del procés terapèutic. També facilita els procediments terapèutics actuant en estreta col·laboració amb el personal sanitari, arribant a donar servei sota demanda a través del telèfon d’us intern.

    A proposta de l’àrea de serveis socials, l’Ajuntament de Marratxí fa arribar la subvenció de 5.500 euros a Sonrisa Médica. Així, aquesta entitat amb el seu valor social, podrà continuar millorant la qualitat de vida als infants hospitalitzats, a través d’actuacions regulars de pallassos d’hospital professionals i especialitzats en la tasca d’acompanyament a l’entorn hospitalari, entre els quals es troba l’hospital Son Llàtzer, centre de referència per la població del terme municipal de Marratxí.

    Sonrisa Médica és una associació sense ànim de lucre, pionera a Espanya en l’àmbit de l’acompanyament de Pallassos d’Hospital a pacients i declarada d’utilitat pública pel Ministeri de l’Interior en 2004. Regala il·lusió i humor als Hospitals públics de les Illes Balears i creu fermament en l’alegria com a millor medicina, i en el potencial del pallasso d’hospital com a eina terapèutica.