Soleá Morente encapçala el cartell del Crear’t, la mostra d’art jove de Marratxí

  302

  L’Ajuntament de Marratxí ha presentat aquest dimecres una nova edició del Crear’t, un projecte cultural i artístic que té com a objectiu desenvolupar activitats relacionades amb: la música, la pintura, les arts escèniques, la literatura, el ball i la dansa, etc. El Crear’t se celebrarà el pròxim dissabte dia 22 d’abril, de 17 a 24h al Parc de la Mediterrània. 

  El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha assegurat que Marratxí s’ha convertit en un referent cultural a Mallorca i que “som sensibles a les inquietuds artístiques dels joves marratxiners, per això organitzem activitats com el Crear’t amb la idea de potenciar les creacions dels joves del municipi”. Cabot ha animat els joves amants de l’art a participar o a visitar dissabte el Crear’t on es podrà veure artistes de les illes i altres de reconegut prestigi nacional com na Soleá Morente o en Llvna, aquest darrer natural de Marratxí”.

  Aquesta mostra d’art jove comptarà amb diferents zones, amb un escenari principal de música en directe combinant diferents gèneres musicals; llavors hi haurà la zona Urban, on es duran a terme més actuacions i demostracions de ball com: dancehall i hip-hop i per altra banda batalla de galls; també hi haurà una zona dedicada a l’art amb exposicions i per acabar la zona market, on hi haurà un mercadet artesanal amb la majoria dels productes fets a mà.

  La regidora de Joventut, Irene García, s’ha mostrat molt satisfeta de poder tornar a celebrar el Crear’t i ha assegurat que “és el punt de referència perquè els nostres joves mostrin les seves aptituds relacionades amb el món de l’art i a més, ens permet promocionar un oci saludable. García ha afegit que “no sols promociona’m als joves artistes, també promociona’m a les noves generacions, ja que treballem amb els més petits perquè siguin grans artistes”.

  El Crear’t és una oportunitat per donar a conèixer els artistes més joves de les illes, per obrir la visió cap a l’art i per visitar-ho tota la família. Es pot consultar tot el programa i horaris del Crear’t a espaijove.marratxi.es