Sis joves comencen a fer feina a l’Ajuntament de Marratxí gràcies al programa ‘SOIB Jove: Qualificats-Entitats Locals 2024’ 

69

Treballaran amb un contracte formatiu durant un període de 12 mesos a diferents àrees municipals 

Aquest programa del SOIB va dirigit a persones joves desocupades menors de 30 anys amb titulació universitària o de Formació Professional superior 

El dia 3 de juliol l’Ajuntament de Marratxí posa en marxa el programa SOIB Jove: Qualificats- Entitats Locals 2024 amb la contractació de 6 persones que s’incorporen a diferents llocs de feina dins l’organització municipal.

El programa SOIB Jove: Qualificats-Entitats Locals 2024 va dirigit a persones joves desocupades menors de 30 anys amb titulació universitària o de formació professional de grau superior o bé un certificat de professionalitat de nivell 3.

Les 6 persones contractades realitzaran tasques a les següents àrees de l’Ajuntament: Serveis Socials, Turisme, Joventut, Policia, Secretaria-Contractació i Informàtica. Les persones seran contractades pel període d’un any a jornada completa amb la modalitat de contracte formatiu per a l’obtenció de la pràctica professional adequada al seu nivell d’estudis o formació cursat.

Aquest programa SOIB-Jove: Qualificats Entitats Locals 2024 està promogut pel SOIB, amb una aportació de 296.507,75€. i compta amb el finançament del SEPE per mitjà de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.