Sis col·legis de Marratxí participen en la sisena edició de la campanya ‘Els Petits Recicladors’

113

Al concurs de reciclatge d’envasos de vidre organitzat per Ecovidrio i el Consell de Mallorca participen 40 col·legis de Primària de 15 municipis

El centre que recicli més quantitat d’envasos de vidre a través dels contenidors instal·lats a les escoles guanyarà un xec de 1.000 euros per a material esco

Sis col·legis de Marratxí competeixen des d’aquesta setmana per veure qui recicla més vidre en la sisena edició de la campanya “Els Petits Recicladors” en la qual participen un total de 40 col·legis de 15 municipis de Mallorca. El Consell de Mallorca i Ecovidrio promouen aquesta campanya que ha arribat ja a la seva sisena edició. Els col·legis participants són el CEIP Ses Cases Noves, Blanquerna, Nova Cabana, The Academy International School, el CEIP Costa i Llobera i el Col·legi Santa Teresa.

Es tracta d’una campanya de sensibilització escolar que es desenvolupa a través d’un concurs perquè l’alumnat prengui consciència de la importància de reciclar els envasos de vidre. El centre que recicli més quantitat d’envasos de vidre a través dels contenidors instal·lats guanyarà un xec de 1.000 euros per a material escolar.

El regidor de Medi Ambient de Marratxí, Manuel V. Martínez, s’ha mostrat segur que la campanya serà tot un èxit, i ha incidit en la importància de l’educació en valors com ara el reciclatge, la protecció mediambiental i la sostenibilitat des de la infància.

Per a posar en marxa el concurs, que s’allargarà fins al 30 de maig, s’ha col·locat un contenidor decorat i personalitzat amb el nom de cada col·legi i amb la temàtica de la campanya als voltants de cadascun dels col·legis participants.