SFM introdueix un nou servei de tren entre Marratxí i Palma de dilluns a divendres i en hora punta

  371

  La Conselleria de Mobilitat i Habitatge, a través de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), ha introduït un nou servei diari en la seva programació de dilluns a divendres que començarà a circular dijous que ve, 9 de març. Es tracta d’un tren amb sortida de Marratxí a les 06.50 cap a l’estació Intermodal de Palma, amb aturada a totes les estacions intermèdies.

  La posada en marxa d’aquest nou tren implica, a més, que el primer servei diari Manacor-Palma amb sortida a les 06.17, de dilluns a divendres, des d’aquest dijous no efectuarà parades entre Marratxí i l’estació Intermodal, la qual cosa implica que el viatge s’escurça en sis minuts.

  L’objectiu d’aquesta novetat és disminuir l’ocupació en altres serveis que circulen en aquesta mateixa franja horària, oferint una alternativa als usuaris que en aquestes hores han de desplaçar-se en el corredor MARRATXÍ-Palma

  Des que el passat 29 d’abril de 2022, SFM escometés un increment de freqüències, les possibilitats de continuar augmentat les mateixes “en aquests moments són molt poques sobre la base del personal i material mòbil disponible”.

  Segons ha detallat la Conselleria en un comunicat, amb la compra de cinc nous trens i les convocatòries d’ocupació en marxa per a incrementar la plantilla, s’estan posant les bases perquè puguin continuar augmentant-se freqüències en el futur. Així i tot, la companyia treballa constantment per a poder introduir petits ajustos que millorin el servei i la comoditat dels usuaris.