SFM incorpora més freqüències amb 28 nous serveis diaris entre l’estació Intermodal i Marratxí

741

SFM incrementa freqüències des de demà divendres, dia 13 de novembre, en horari laborable, amb la posada en marxa de 28 nous serveis diaris entre l’estació Intermodal i Marratxí (M2) en tots dos sentits. Amb aquesta mesura, els usuaris disposaran d’un servei de metro més cada hora en aquest corredor i hi haurà així tres freqüències per hora en aquest trajecte.

Amb l’augment de freqüències, s’introdueixen canvis també en tots els serveis que cobreixen el recorregut entre Palma i Inca en tots dos sentits, que passen ara a ser semidirectes.

La incorporació dels 28 serveis dels M2 permet que els trens Palma-Inca-Palma es converteixin en semidirectes, de manera que no faran aturades entre la estació Intermodal i Marratxí com feien fins ara. Això permetrà reduir la durada d’aquests viatges en sis minuts. Amb aquests canvis, es descongestiona i escurça el trajecte entre la capital del Raiguer i Palma, amb l’objectiu de garantir i reforçar la seguretat i comoditat dels usuaris

La resta dels serveis oferts per SFM es manté amb les freqüències i horaris habituals, i únicament cal apuntar que els serveis Palma – sa Pobla efectuaran ara les seves sortides des de Palma un minut abans de l’horari vigent fins avui, petits ajustaments que obeeixen a qüestions d’operativa.

El transport públic a les Illes Balears pateix els efectes de la pandèmia i, encara que es van recuperant viatgers gradualment, això succeeix a un ritme lent, ha explicat SFM en un comunicat. En aquests moments, SFM està transportant un 35-40 % menys de viatgers en tren, i fins a un 60-65% en metro, respecte del mateix període de l’any anterior.