Salva Luján dirigirà el darrer concert de la temporada de la Banda Municipal de Música de Marratxí

  427

  1L9A3296

  Salva Luján dirigirà el darrer concert de la temporada de la Banda Municipal de Música de Marratxí, que se celebrarà dissabte a Sa Deixalleria, en el polígon, a partir de les 19.30 h. Serà la primera vegada que un director convidat dirigirà la Banda, “Esperam que aquest fet pugui tenir continuïtat. Serà una altra manera de fer feina i una gran satisfacció per a nosaltres”, explica Josep Salvà, el president de la Banda.

  Luján és compositor i director titular de la Societat Musical Ayorense, de València. L’any 2008 va guanyar el I Concurs Nacional de Direcció de Bandes de Música ‘Cueva de Medrano’ de Ciudad Real, a més d’altres reconeixement.

  Luján, que és autor de més 100 composicions, dirigirà dissabte sis peces composades per ell mateix. La darrera d’elles serà Los anillos de Saturno, de fama internacional.

  Després d’aquest concert, la Banda Municipal reprendrà els assajos el setembre i els concerts a l’octubre, amb una actuació prevista a Castelló.

  La entrada Salva Luján dirigirà el darrer concert de la temporada de la Banda Municipal de Música de Marratxí aparece primero en Marratxí.es.