Sa Deixalleria de Marratxí ha acollit aquest cap de setmana la prova mundial Mallorca Open de Speedcubing amb 95 participants

223

L’alemany Kevin Gerhardt es va alçar amb la victòria a la categoria principal del 3×3, aconseguint un temps de 6.66 segons

Els temps dels competidors, que procedien de diferents punts d’Europa, han quedat registrats en el rànquing mundial 

Aquest cap de setmana, Sa Deixalleria de Marratxí ha estat l’epicentre de l’emoció i l’habilitat mental amb la celebració del Mallorca Open de Speedcubing. L’esdeveniment va reunir a 95 competidors procedents de diferents punts d’Europa, els quals van demostrar la seva habilitat en aquest desafiament. A més, és una competició que està avalada per la World Cube Association (WCA) i els temps aconseguits pels participants queden registrats en el rànquing mundial. 

Amb un total de 13 categories, cadascuna amb els seus respectius 1r, 2n i 3r classificats, la principal, la del 3×3, és la més reconeguda entres les altres. En aquesta categoria, el competidor alemany Kevin Gerhardt es va alçar amb la victòria, aconseguint un temps mitjà de 6,66 segons i un impressionant millor temps de 6,26 segons.

La diversitat d’edats dels participants va ser notable, abastant des dels 6 fins als 64 anys, la qual cosa demostra que el cub de Rubik és un desafiament apte per a totes les generacions.

L’organitzador del torneig, Cristian Fernández, s’ha mostrat molt content del resultat i ha assegurat que “han estat molt de mesos de feina, de preocupació perquè tot surti bé, i veure que al final ha estat un èxit és molt satisfactori”. Fernández, que també ha participat com a competidor, ha agraït al consistori el fet de donar un espai com Sa Deixalleria per poder celebrar aquest esdeveniment que “tants de seguidors té a les Balears i que sempre és més difícil desplaçar-nos a la península”.

Els guanyadors de cada categoria van ser premiats amb medalles, mentre que a la categoria principal, van rebre un regal de la mà de Mallorca Puzzles, a més d’un siurell atorgat per l’Ajuntament de Marratxí com a reconeixement a la seva habilitat.

A més, es va dur a terme un sorteig per a tots els participants, patrocinat per LUDICON i Kubekings, dues tendres del sector. Així mateix, la marca Quely i la marca de cub de Rubik GAN, van entregar un detall a cada un dels participants com a mostra de suport i reconeixement.

El Mallorca Open de Cub de Rubik a Sa Deixalleria de Marratxí va ser tot un èxit, gràcies a l’entusiasme i dedicació dels competidors, així com al suport dels patrocinadors i col·laboradors. El consistori agraeix a tots els participants i assistents per fer d’aquest esdeveniment una experiència inoblidable i enriquidora per al municipi.