Prop de 5.800 alumnes inicien el curs a Marratxí sense incidències

220

Un total de 5.743 alumnes d’educació infantil, primària, secundària i batxiller, han començat avui un nou curs escolar, segons les dades de l’Oficina d’Escolarització de Marratxí. Aquests alumnes es reparteixen entre els 14 centres escolars que s’ubiquen al nostre municipi, 7 dels quals són públics, 4 concertats i 3 privats.

L’inici de curs s’ha desenvolupat sense cap incidència destacable, únicament els problemes de trànsit habituals a les entrades dels centres. Des de la Policia Local de Marratxí asseguren que les retencions aniran corregint-se amb el dia a dia a fi que les entrades i sortides escolars resultin el més còmode i segures possibles.

Els agents demanen col·laboració als pares i a totes aquelles persones que acompanyaran o recolliran durant aquest curs escolar als alumnes. Han de seguir sempre les indicacions dels agents, evitant els estacionaments imprudents, que poden causar incidents i problemes de retencions puntuals. Aquest curs escolar que ara comença finalitzarà dia 21 de juny de 2024.