Omar Mascarell, jugador del Reial Mallorca, visita als joves de Marratxí que participen en la Lliga Verda

64

Més de 40 nins i nines que conformen els equips de Futbol-In van poder compartir una estona amb un referent del futbol actual

El jugador del primer equip del Reial Mallorca, Omar Mascarell, va visitar aquest dimarts als nins i nines de Marratxí que participen en la Lliga Verda, un programa impulsat per la Fundació Reial Mallorca. Més de 40 jugadors que conformen els equips del Futbol-In, l’equip de futbol comunitari de Serveis Socials i Joventut, van omplir el camp d’Es Figueral formant un cercle que envoltava al jugador vermelló. 

Els joves van tenir l’oportunitat de fer-li preguntes i saber curiositats sobre un referent que practica l’esport que més els agrada, com és Mascarell. Li van demanar si comporta molt esforç ser on és avui dia; quan va començar a jugar; si té por a les lesions; que hagués fet sense el futbol i quin és l’equip dels seus somnis, entre moltes altres qüestions. 

Un cop finalitzat el torn de preguntes, els marratxiners van aprofitar per demanar al jugador fotografies i firmes a les pilotes i samarretes de l’equip. Mascarell es va acomiadar recordant als joves que els espera aquest dissabte en el partit a Son Moix, que juguen contra el Granada. 

La Lliga Verda ofereix activitats com aquesta als jugadors que hi participen. A més, ja fa 21 anys que la Fundació Reial Mallorca es va posar en marxa per convertir-se en una eina capaç de fer ús de l’escut del club per tal de convertir-lo en alguna cosa més que el futbol i arribar a la nostra comunitat a través de projectes socials d’integració, d’inclusió, esportius i culturals.