Nadal a les Balears: reunions familiars de 10 persones i toc de queda fins a la 1:30 de la matinada

    441

    El Govern de les Balears permetrà que els dies 24, 25, 31 de desembre i l’1 de gener les reunions familiars siguin de fins a 10 persones, excepte que es tracti de persones que viuen al mateix domicili i no es podran superar dos grups de convivència com a màxim. A més, el toc de queda s’endarrereix fins a la 1:30 de la matinada.

    El Govern ha fet aquest anunci després de participar al Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, on el ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha presentat el document ‘Adopció de Mesures de Salut Pública per la Covid-19 per a la celebració de les festes nadalenques.

    La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha destacat que aquestes excepcions son només per als dies assenyalats i que per a la resta de festes continuen vigents les limitacions de sis persones i el toc de queda a les dotze de la nit. La consellera ha subratllat que les Balears i les Canàries són les dues úniques comunitats que no estaran perimetrades durant les festes de Nadal.

    La titular de Sanitat ha recordat que les Illes “continuen sent de risc” i que s’està davallant la incidència, però ha destacat que continua en l’entorn de 200 casos per 100.000 habitants, i per lo tant, “encara queda molt per fer”.