Mig centenar de comerços participen en una nova campanya de publicitat creuada per Sant Valentí

175

Els establiments, que s’han incrementat en una desena respecte a la primera campanya de Nadal, fan publicitat els uns dels altres

Mig centenar de comerços de Marratxí ha participat en una nova campanya de publicitat creuada posada en marxa per l’Ajuntament. Es tracta d’una iniciativa de l’àrea de Comerç amb l’objectiu de donar suport al teixit comercial del municipi consistent en cartells publicitaris que s’han distribuït entre els comerços amb la imatge de les persones que treballen darrere de l’aparador, que ara s’ha posat enfront de la cambra. “En cada establiment es publicita un altre comerç, així s’incentiva que qui compri en Es Posa d’Inca, per exemple, continuï fent-ho en un altre establiment de Es Figueral, per posar un exemple, perquè o bé no sàpiga que existia fins a aquest moment, o la campanya li ho recordi”, ha explicat la regidora de l’àrea, Odette Torres.

La primera campanya es va posar en marxa per primera vegada Nadal passat amb 43 establiments de Sa Cabana, Es Pont d’Inca, Pòrtol, Sa Cabaneta, Es Pla de Na Tesa i És Figueral. I en aquest cas s’ha ampliat a més de 50 comerços, que han posat la seva imatge per a aquesta campanya creuada, en la qual els participants exposen els cartells d’altres comerços complementaris, impulsant així el comerç local també per Sant Valentí. “Es tracta d’una acció que ha tingut molt bon acolliment tant pels propis comerciants com pel públic en general”, ha comentat la regidora.

“El protagonisme se l’emporta el propi comerciant, la persona que obre la barrera de cada matí, i també serveix com a recordatori que existeix alguna cosa més que les grans superfícies”, ha continuat la també regidora de Promoció Econòmica.

D’aquesta manera s’incideix en la idea de promocionar els petits negocis i del consum local. Segons Torres, la campanya perdurarà en el temps amb publicitat genèrica que no faci al·lusió a dates concretes.