Medi Ambient inicia un programa de reparació de camins rurals amb la millora del Camí de Muntanya un tram de la Carretera Vella de Bunyola

217

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Marratxí ha procedit a la rehabilitació de dos trams de camins rurals del municipi. Aquesta tasca ha consistit concretament en la reparació del ferm mitjançant regirat de pedra i terra natural triturada procedent excavació i en la posterior compactació d’un tram d’un quilòmetre del Camí de Muntanya, a l’altura de Son Daviu Nou, i d’un altre tram de 400 metres en el camí rural disseminat 5332 de la Carretera Vella de Bunyola.

El regidor de Medi Ambient i Agricultura, Manuel V. Martínez, ha explicat que es tracta de l’inici d’un pla de condicionament d’aquesta mena de senderes que es durà a terme durant tot 2024. Martínez ha expressat que la intenció de l’equip de govern és continuar donant resposta a les demandes veïnals, especialment en aquells camins rurals que es troben en molt mal estat, estant previst per als pròxims pressupostos municipals de 2024 partides específiques per a anar condicionant i millorant la resta de camins rurals del municipi.