Mavi García, doble or en el Campionat d’Espanya

578

Mavi García (Alé BTC Ljubljana) ha fet un nou recital en el Campionat d’Espanya de Ciclisme amb una gran demostració de fortalesa per a sumar dos títols: el de campiona d’Espanya contrarellotge i la medalla d’or en la prova en línia disputada entre les localitats de Jaén d’Úbeda i Baeza, que va tenir un traçat de 104 quilòmetres i en els quals va emprar un temps de 2 hores, 53 minuts i 19 segons.

Per a la ciclista de Marratxí és el seu segon títol en línia, ja que va ser campiona en 2016, plata en 2017 i bronze en 2018, quatre medalles a sumar a les altra quatre que acumula en la contrarellotge des de 2016.

Ane Santesteban (Ceratizit-*WNT Pro Cycling d’Alemanya) i Eider Merino (Team Movistar) van ser plata i bronze, respectivament.

Mavi García es va presentar en el Campionat d’Espanya disposada a desafiar el potencial del Movistar i el va aconseguir primer en guanyar amb autoritat la crono del divendres 21 i el dissabte, 22, en trencar la prova en línia amb un demolidor atac en el quilòmetre 45.

La ciclista, nascuda a Marratxí, acredita qualitat, intel·ligència i potència.

Enhorabona, Mavi!