Marratxí trasllada el mercat de Sa Cabana a una plaça cèntrica amb l’objectiu d’acostar-lo als veïns i integrar-lo a la zona comercial

64

Segons l’Àrea de Comerç es prentén revitalitzar el mercat amb una millor visibilitat, ja que estarà a un carrer principal que travessa Sa Cabana, a més de fer-ho més proper, especialment a la gent gran

A partir d’avui el mercat que se celebrava els dimecres a la plaça de Sa Cabana, ubicada en un emplaçament menys cèntric, es trasllada a la plaça Bartomeu Riera del mateix nucli

La zona d’aparcament es limitarà els propers dies, amb línia verda, a un màxim de 30 minuts per afavorir la rotació de trànsit

L’Àrea de Comerç de l’Ajuntament ha traslladat el mercat de la plaça Sa Cabana, ubicada en un emplaçament menys cèntric del nucli de població, a la plaça Bartomeu Riera, al costat del carrer principal, camí de Sa Cabana.

L’objectiu d’aquest canvi d’ubicació és revitalitzar i integrar el mercat a la zona comercial de Sa Cabana, complementant així l’oferta disponible, i apropar-lo als veïns de Sa Cabana, especialment a la gent gran. 

El batle de Marratxí, Jaume Llompart, s’ha mostrat satisfet de l’acollida del mercat: “Estem contents de que aquest trasllat del mercat de Sa Cabana sigui tot un èxit. Agraïm a les àrees implicades, sobretot Comerç, que després d’escoltar comerciants i veïns, han fet possible el canvi d’ubicació. Preteníem acostar el mercat a les zones comercials madures com és Sa Cabana del Benestar i apropar el mercat a les persones majors, fomentar el comerç i les vendes de proximitat que ens donen els comerciants que tant hem de valorar”.

Segons la regidora de comerç, Odette Torres, “les paradetes tindran millor visibilitat, ja que es disposaran en un lloc amb més trànsit de persones i vehicles, en un carrer principal. A més, en trobar-se un carrer principal, és un aparador directe per als clients potencials i clients del mercat, que s’aturin a l’escola des Liceu o passin per davant”.

Torres ha assegurat que “el trasllat es farà a una plaça més acollidora, amb els llocs molt més propers entre ells, un entorn més familiar i visualment més atractiu i agradable”. 

Amb motiu del trasllat, aquest dimecres 20 de març, l’Ajuntament ha organitzat un berenar amb els venedors i usuaris del mercat.

Zona d´estacionament limitada

Per facilitar el pàrquing als possibles visitants o clients del mercat, sis places del pàrquing ubicat davant de la plaça Bartolomeu Riera passaran a ser zona verda els propers dies, amb un temps d’estacionament màxim de 30 minuts, davant de la hora i mitja actual. 

D’aquesta manera, segons Torres, “es podran tenir més opcions d’aparcament i facilitar la rotació dels cotxes a la zona del mercat. En aquesta mitja hora podem visitar el mercat, fer les compres als comerços del voltant i fins i tot dóna temps a prendre un cafè o anar a la farmàcia”, ha afegit la regidora de Comerç.