Marratxí se suma a la campanya ‘Viu mallorquinament’, promoguda per Pimeco per incentivar les compres al petit comerç

  378

  PIMECO

  Marratxí s’ha sumat a la campanya ‘Viu mallorquinament’ que promou l’Associació del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca (Pimeco)  per tal de dinamitzar les compres als petits establiments comercials que també hi prenen part. Una vintena de municipis s’han adherit a la campanya, que viu la tercera edició.

  La campanya té com a protagonista una tovallola de platja dissenyada per Melicotó amb productes i objectes típics de Mallorca i la inscripció Viu mallorquinament. Per obtenir-la en el cas de Marratxí, els clients han de reunir tres segells a distints establiments adehrits; una vegada els tenguin, els podran canviar per la tovallola. Per fer-ho, s’hauran de personar a l’àrea de Promoció econòmica, Comerç, Indústria i Turisme, a Sa Deixalleria (al polígon de Marratxí), amb la butlleta completa amb tres segells, cada dia de dilluns a divendres entre les 11 i les 14 hores. El nombre de tovalloles és limitat i s’aniran lliurant fins a acabar les existències.

  En sumar-se a aquesta campanya de Pimeco, l’àrea de Comerç de l’Ajuntament fa una passa més per potenciar el petit comerç de Marratxí i fer-lo més competitiu i atractiu per als compradors. En aquest sentit, s’ha de recordar que fa uns mesos s’ha posat en marxa la campanya ‘Marratxí estima el petit comerç’, així com una sèrie de sessions formatives integrades en el programa IComerç, organitzat conjuntament amb l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI), del Govern.

  La entrada Marratxí se suma a la campanya ‘Viu mallorquinament’, promoguda per Pimeco per incentivar les compres al petit comerç aparece primero en Marratxí.es.