Marratxí reparteix avui mascaretes a Sant Marçal, Sa Cabana, Ca Pol/Pinaret, Es Pont d’Inca Nou y Son Macià

403

L’Ajuntament de Marratxí continua avui amb el repartiment de mascaretes higièniques als menors de 14 anys i majors de 64 anys d’edat de manera gratuïta. Aquesta vegada és el torn dels nuclis de Sant Marçal, a l’esplanada La Verònica; en Sa Cabana, en la plaça del mercat; en Ca Pol/Pinaret, en la Pista multideportiva situada al carrer Malvasia; en Es Pont d’Inca Nou, davant del poliesportiu Blanquerna; i a Son Macià/Nova Cabana, en l’aparcament d’Avinguda de les Flors.Els menors de 14 anys i els majors de 64 poden recollir-les de manera gratuïta en horari de 09.30 hores a 13.30 hores.

Recordar que ahir aquest repartiment gratuït va tenir lloc a sa Cabaneta, en la plaça de l’Ajuntament; a Es Figueral, davant de l’estanc; en el nucli del Pla de na Tesa, en la plaça de l’Església; Cas Miot, en l’aparcament de l’estació de tren Pont d’Inca Nou; i Es Garrovers, en el local de l’Associació de Veïnsen. Dimarts, aquest repartiment va a tener lloc a els nuclis de Pòrtol, en la plaça Can Flor; en l’IES Marratxí, davant de l’institut; en Cas Capità, al parc de Cas Capità; en Ses Cases Noves, en l’aparcament Avinguda Gabriel Maura; i en Es Pont d’Inca, en la plaça de l’Església.

Amb aquest repartiment, el Consistori té com a objectiu garantir la seguretat dels col·lectius més sensibles del municipi i alhora, millorar la disponibilitat de les existències en les farmàcies i punts de venda de mascaretes per als altres col·lectius. A més, aquesta iniciativa ha estat consensuada per tots els grups polítics municipals durant les reunions setmanals que es realitzen amb els seus portaveus.

En les pròximes setmanes es contempla fer més lliuraments a aquests col·lectius a mesura que es vagi rebent més material.