Marratxí renova conveni per la joventut i rebrà 15.600 euros destinats al servei d’informació i material divulgatiu

111

El batle de Marratxí, Jaume Llompart, ha assistit avui amb altres 37 batles de Mallorca a la signatura d’un conveni amb el Consell de Mallorca per impulsar polítiques de joventut.

Gràcies al conveni l’Ajuntament de Marratxí va rebre un total de 15.600€ entre 2023 i 2024:

L’any 2023 es varen rebre 3.600€ destinats al servei d’informació i adquisició de material divulgatiu, entre d’altres accions. Al llarg de 2024 es destinaran 12.000€ als mateixos efectes.

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha afirmat que «amb la signatura d’aquests convenis entre la institució insular i els diferents pobles de l’illa demostram la importancia pel Consell que són els joves de la nostra terra, que son el present i el futur».


Durant la signatura de l´acord, el president insular ha explicat que «aquest pla bianual dóna la possibilitat d´executar programes, projectes i iniciatives per als joves d´aquesta terra». A més, ha recalcat que l’objectiu és donar «un caràcter municipalista» a aquesta legislatura, ja que, segons ha opinat, els batles i regidors són «els que millor coneixen» les necessitats de la població.

El batle de Marratxí ha comentat que se destinará aquesta cuantía a «millorar les infraestructures, programes i serveis dels tres espais joves amb què compta el terme municipal”. A l’acte, celebrat al Palau del Consell a Palma, també ha estat present la regidora de joventut, Carlota Ariza.