Marratxí presenta al Consell els plans per rehabilitar l’edifici de Sa Refinadora

  345

  La presidenta Catalina Cladera ha visitat avui el municipi, on s’ha reunit amb l’equip de govern municipal i empresaris locals

  La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, juntament amb el conseller de Promoció Econòmica i Cooperació Local, Jaume Alzamora, ha mantingut avui horabaixa una trobada amb l’equip de govern municipal de Marratxí, durant una visita institucional al municipi.

  Cladera s’ha reunit amb el batle, Miquel Cabot, el primer tinent de batle, Joan Francesc Canyelles, i la segona tinent de batle, Neus Serra, a més d’altres membres i regidors i regidores.

  Posteriorment, ha visitat Sa Refinadora (Sa Garrovera), un edifici propietat de l’Ajuntament de Marratxí que es vol rehabilitar per destinar a usos socioculturals.

  Des de l’ajuntament s’ha expressat a la Presidenta la voluntat d’obrir vies de col·laboració amb el Consell en relació al futur d’aquest espai, l’antiga fàbrica de les Industrias Agrícolas de Mallorca, ja que la seva rehabilitació suposa una despesa important pel consistori.

  “L’Ajuntament ja té un projecte en fases que ens ha presentat i ara és el moment d’estudiar de quina manera hi podem col·laborar des del Consell de Mallorca”, ha apuntat Cladera.

  “Sa Refinadora és un símbol d’allò que volem que sigui Marratxí. Volem que aquest edifici es converteixi en un referent cultural i social a Mallorca”, ha expressat el batle Miquel Cabot, qui ha explicat que la rehabilitació de l’edifici es preveu en dues fases.

  Després de la visita a Sa Refinadora, s’han desplaçat a Sa Deixalleria, on han mantingut una trobada amb diversos representants empresarials del municipi