Marratxí obre les piscines municipals el 1 de juliol amb totes les mesures sanitàries i un aforament del 75%

632

Les piscines del Pla de Na Tesa, Sa Cabana i Pòrtol tindran un horari de 10 a 14 i de 16 a 20 hores. No farà falta reservar mitjançant cita prèvia, però es recomana cridar abans d’anar per a evitar aglomeracions.

L’Ajuntament de Marratxí obre dimecres que ve 1 de juliol les tres piscines municipals: Pla de Na Tesa, Sa Cabana i Pòrtol. Ho faran amb un aforament màxim del 75% i amb un horari que va des de les 10 a les 14 hores i des de les 16 a les 20 hores. Tancaran al migdia (de 14 a 16 hores) per a fer tasques de desinfecció.

A causa de la situació generada per la COVID-19, i les condicions establertes pel Govern en aquesta “nova normalitat”, les piscines obriran seguint totes les mesures sanitàries i d’aforament permeses. Així, els vestuaris obriran amb les restriccions marcades per la normativa vigent. l.

Els nins i nines que participen als campus i escoles d’estiu no aniran per a evitar aglomeracions.


De moment, i confiant en les responsabilitat de tots els usuaris, es podrà acudir a les piscines sense cita prèvia, però des del consistori es recomana cridar sempre abans d’anar per a evitar aglomeracions. A més, s’ha contractat també un servei de vigilància per a regular l’accés i l’aforament. Si finalment es produïssin aglomeracions, l’empresa concessionària habilitaria un sistema web de reserva.Els telèfons de contacte de les piscines són:

Pla de Na Tesa: 687 545 296

Sa Cabana: 647 598 638

Pórtol: 656 328 234

Per a poder gaudir del servei de piscines, cal emplenar el formulari d’abonament que està publicat en la pàgina web viu.marratxi.es. Els preus són els mateixos que l’any passat, tal com estan regulats per l’ordenança vigent.