Marratxí obre el termini d’inscripció per a les escoles d’estiu municipals a tres centres públics

773

Els campus estan dirigits a nens d’entre 3 i 14 anys i es duran a terme els mesos de juny, juliol, agost i setembre en els col·legis públics de Nova Cabana, Costa i Llobera i Blanquerna.

L’Ajuntament de Marratxí obre el termini d’inscripció per a les seves escoles d’estiu. Dirigit als nens i nenes del municipi que tinguin entre 3 i 14 anys, els campus es desenvoluparan als centres públics de Nova Cabana, Costa i Llobera i Blanquerna.

Totes les activitats lúdiques (esports, manualitats, psicomotricitat, tallers, música, jocs d’aigua, anglès, cuina o ioga, entre altres) es desenvoluparan seguint les mesures sanitàries establertes per les autoritats competents per a la prevenció de la COVID-19.

Les dates de les escoles d’estiu són:

Del 22 de juny al 9 de setembre: CEIP Blanquerna
De l’1 de juliol al 30 d’agost: CEIP Nova Cabana i CEIP Costa i Llobera.

La preinscripció i reserva de plaça s’ha de realitzar de manera telemàtica en https://dicdrac.net/pre-inscripciones-2020 i després, s’ha de formalitzar la inscripció de manera presencial i amb cita prèvia (627 230 666) en l’Àrea de Educació (c/Balanguera, 12 Sa Cabana) o en les oficines de DICDRAC (c/Indústria, 33, Palma).

A causa de la situació actual, hi haurà un nombre màxim de places establert per la normativa de prevenció de la COVID-19. Així que es prioritzarà la participació de menors on els dos pares/mares/tutors facin feina.

Per a més informació: escolesestiu.marratxi.es