Marratxí millora l’accessibilitat a estudiants i treballadors amb la restauració dels ponts de Son Ramonell i Es Caülls

105

L’obra, que s’ha dut a terme en dos mesos, ha tengut un pressupost de 33.828.02 euros 

Juan Pizarro, regidor de Vies i Obres: la nostra prioritat és que els marratxiners i les persones que venen a fer feina al nostre municipi es puguin moure en un espai segur 

L’Ajuntament de Marratxí ha restaurat el pont de Son Ramonell, que dona accés al Centre de Salut Muntanya i al Polígon on també hi ha l’IES Marratxí; i el pont d’Es Caülls que creua fins a Es Figueral. L’obra ha tingut una durada de dos mesos i ha comptat amb un pressupost de 33.828.02 euros.

El regidor de Vies i Obres i també de Mobilitat, Juan Pizarro, ha expressat que “passen moltes persones cada dia per aquestes infraestructures que ja presentaven un mal estat i amb aquesta restauració demostram que la nostra prioritat és que els marratxiners, i les persones que venen a fer feina al nostre municipi es puguin moure en un espai segur”. 

Pont d’Es Caülls

La reforma s’ha dut a terme per petició veïnal, ja que així eviten possibles caigudes o accidents pel mal estat que presentaven. Ara, les persones que es vulguin desplaçar caminant fins al Centre de Salut o els estudiants i els treballadors que freqüenten la zona, ho podran fer de forma segura.