Marratxí celebrarà el Dia Mundial del Medi Ambient amb distintes activitats gratuïtes programades per a tota la setmana

202

DIA MUNDIAL_DEFINITIU-04

Marratxí celebrarà al llarg de la setmana que ve distintes activitats gratuïtes de caire mediambiental aprofitant que dimecres, dia 5, és el Dia Mundial del Medi Ambient.

 Així, des de l’Ajuntament, s’ha organitzat en primer terme una visita guiada al Parc de la Mediterrània, de Nova Cabana, que es farà dilluns dia 3 a les 17.30.

Una altra visita programada és la de divendres, dia 7, en Es Bosquet de Sant Marçal, que començarà també a les 17.30 amb entrada per La Verònica (Sant Marçal). Aquesta visita, com la del Parc de la Mediterrània, està oberta a tot tipus de públic, però està principalment orientada a famílies amb nins.

 Per al dimecres, dia 5, està programada una trobada per compartir experiències en relació al compostatge domèstic, activitat oberta a tothom i que comptarà amb la participació d’aquelles famílies que estan incorporades al programa de foment del compostatge, que ha posat en marxa l’àrea de Medi Ambient conjuntament amb Amics de la Terra i que es durà a terme entre les 18.00 i les 20.00 h al casal de Ca Ses Monges, del Pla de na Tesa

 Finalment, dissabte 8 de juny està prevista una visita al Parc de Tecnologies Ambientals de Mallorca (Tirme), per tal de conèixer de primera mà la recepció i el tractament de tots els residus que hi arriben procedents de tota l’illa. La visita està programada entre les 10.00 i les 13.30 h.

 Per participar a totes les activitats, cal inscripció prèvia, o bé presencialment, a l’àrea de Medi Ambient (entre les 8.15 i les 14.00 h al camí Son Ametler, 5) o a través del correu electrònic mediambient@marratxi.es

La entrada Marratxí celebrarà el Dia Mundial del Medi Ambient amb distintes activitats gratuïtes programades per a tota la setmana aparece primero en Marratxí.es.


Source: marratxi.es