Gran assistència de públic al Rata Market de Marratxí

350

El Museu del Fang i el seu jardí han albergat aquest dissabte el Rata Market de Marratxí. Des de les 11 del matí fins a les 21 hores centenars de visitant han pogut disfrutar de 35 paradetes de propostes locals, sostenibles i plenes d’art, disseny i artesania, amb productes únics de ceràmica, moda per a adults i per a infants, llibres, decoració, joieria, complements, cosmètics naturals, etc.

El Rata Market Marratxí 2022 també va acollir nombroses activitats gratuïtes per a tota la família com tallers, pintacares, contacontes, espectacles de màgia  i concerts. El Rata Market de Marratxí 2022 també va disposar d’una variada oferta gastronòmica formada per pa i rebosteria, cafè, croquetes, hamburgueses i gelats.

Durant tot el dissabte, centenars de persones van visitar la quarta edició del Rata Market, una cita que ja és una tradició a Marratxí gràcies a la bona acollida del públic durant tota la jornada. Els visitants van gaudir de la trentena de paradetes d’art i disseny i de les activitats complementàries gratuïtes pensades per als més petits, a més dels diferents concerts de diferents estils que es van oferir al Museu del Fang.