Marratxí ha acollit aquest divendres una de les aturades de la II edició de la eMallorca Challenge, un esdeveniment que vol convertir-se en un referent en el món de la sostenibilitat i energies renovables amb un clar posicionament en els mercats locals, nacionals i internacionals. Un acte que s’emmarca en el programa de la Diada del Medi Ambient de Marratxí, que se celebra aquest divendres a tot el món.

El eMallorca Challenge pretén amplificar i difondre contingut d’interés per a tota la societat. Canalitzar, estructurar i donar visibilitat és la seva principal missió. Tots els vehicles participants del eMallorca Challenge són elèctrics, híbrids o propulsats amb una energia no fóssil. Poden ser de dos o de quatre rodes. Cada equip participant utilitza un vehicle per dur a terme la ruta marcada per l’organització amb proves per mesurar el coneixement global en sostenibilitat per part de l’equip.

Una quarentena de vehicles dels principals concessionaris de Mallorca participen en aquesta carrera per la sostenibilitat. El quartell del general Luque d’Inca i el Museu del Calçat d’Inca han estat el punt de partida de la carrera que també ha aturat a Marratxí per demostrar que la mobilitat sostenible és perfectament eficient. A Marratxí els participants han fet proves d’eficiència, conducció i consum.

eMallorca Challenge pretén donar visibilitat a projectes, empreses, productes i serveis que actuïin en favor d’un món més sostenible i eficient. El II eMallorca Challenge se celebra l 3,4,5 de juny de 2021 juntament amb el Fórum eMallorca Challenge, amb una jornada centrada en el foment de les energies d’indústries sostenibles i una segona dedicada al turisme sostenible.