Maria Llauradó ha estat la guanyadora del concurs del cartell de les Festes de Sant Marçal

217

1L9A0004

Maria Llauradó ha estat la guanyadora del concurs del cartell de les Festes de Sant Marçal, segons ha determinat el veredicte del Jurat del certamen. Llauradó rebrà un premi de 300 euros com a guanyadora d’aquesta edició del concurs, i l’obra original passarà a ser propietat de l’Ajuntament de Marratxí.

 Llauradó, que va estudiar Belles Arts i es dedica parcialment a la il·lustració infantil, es mostra feliç per haver estat la guanyadora del concurs. “Estic molt contenta i encantadíssima d’haver guanyat aquest premi amb el cartell de les Festes de Sant Marçal. M’ha fet molta il·lusió”.

Les bases del certamen estableixen que la temàtica del cartell ha d’estar relacionada amb les festes patronals de Marratxí, és a dir, amb les Festes de Sant Marçal.

Cada any, l’Ajuntament convoca el Concurs de creació del cartell de les Festes de Sant Marçal per potenciar la creació artística, la participació ciutadana i també promocionar les festes patronals.

La entrada Maria Llauradó ha estat la guanyadora del concurs del cartell de les Festes de Sant Marçal aparece primero en Marratxí.es.


Source: marratxi.es