‘Magrana Petit Fest’ torna a Marratxí per apropar la cultura als més petits del municipi

274

L’Ajuntament de Marratxí, a través de la regidoria de Cultura, ha presentat aquest dijous Magrana Petit Fest, el festival de música, teatre i contacontes destinat als més petits del municipi que se celebrarà entre el 3 i el 24 de setembre. Totes les activitats del Magrana Petit Fest, que enguany celebra la seva segona edició, es poden consultar al web cultura.marratxi.es

El batle de Marratxí, Miquel Cabot, ha afirmat que amb la segona edició del Magrana Petit Fest, l’Ajuntament “tornar a començar el curs escolar amb molta activitat cultural, tal com ens hem proposat per fer de Marratxí un referent cultural a l’illa. Ara és el torn del Magrana Petit Fest per als més petits, que comptarà amb activitats els dijous i dissabtes des del 3 al 24 de setembre, per tal de continuar sent un municipi actiu culturalment i actiu amb les famílies”.

Per la seva banda, el regidor de Cultura, Josep Ramis, ha destacat que amb el Magrana Petit Fest, el Consistori ofereix als marratxiners un espai d’oci, de cultura i d’esbarjo on es duran activitats a on la música, el teatre i el contacontes seran els protagonistes. Es tracta d’un programa dirigit a infants d’entre 3 i 10 anys i convidam a totes les famílies i a tots els marratxiners a participar-hi”.

El 3 de setembre començarà el festival a Pòrtol amb l’obra de teatre El tresor del mar, de Myotragus teatre. Es tracta d’una obra de teatre infantil de temàtica mediambiental sobre la problemàtica dels plàstics al mar

El 8 de setembre el Pla de na Tesa acollirà Una bogeria de conte, un contacontes que mai no acaba, d’Aitor Pérez i Joan Guasp. Es tracta d’un contacontes dirigit a tots els públics pensat per a riure profundament i desconnectar. Un narrador té la intenció de contar el conte de La caputxeta vermella, però per capritxos del destí mai arribarà a poder contar el conte pel qual ha estat cridat.

El 10 de setembre a Sa Nova Cabana s’escenificarà Els músics de Bremen, un conte tradicional sobre quatre animals vells que en un moment de desgràcia decideixen unir-se i realitzar el somni de fer-se músics. Un cant a l’amistat, a la solidaritat i als valors de la lluita per aconseguir els somnis. El conte, de la companyia Els músics viatgers, està dirigit a infants a partir de quatre anys.

El 15 de setembre la Biblioteca Municipal d’Es Pont d’Inca acollirà l’obra Alícia, una activitat dirigida a partir dels quatre anys. Alícia se’n va anar perseguint un conill i ara està tancada en una casa i en vol sortir, però és massa petita. Necessita la vostra ajuda per fer-se gran i poder-se’n anar a jugar amb els amics. Voleu ajudar-la?

El 18 de setembre a Sant Marçal gaudirà d’Espectacles Musicals, un espectacle musical per tots els públics que mostra de manera original i divertida com es poden construir tota classe d’instruments musicals, emprant materials reciclats i objectes de procedència diversa i, a la vegada, reprodueix alguns dels temes musicals més coneguts per tothom.

El Magrana Petit Fest conclourà el 24 de setembre a Sa Cabaneta amb La Xef Pipa. Una obra dirigida a infants a partir de quatre anys. La xef Pipa estrena programa de televisió. És el primer dia i ho té tot llest: el plató de gravació a punt, la cuina preparada, el menú dissenyat i tot l’equip al seu lloc i concentrat per començar. Tothom està llest menys el seu ajudant, Juliani, que ha desaparegut misteriosament. Qui el substituirà?